Iedereen kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld: vrijgezellenfeestjes, vriendendagen, familiefeestjes etc. Wat is er leuker dan samen op een fijne dag bezig te zijn met elkaar?! Veel is mogelijk op creatief gebied en het werken met verschillende materialen. We denken graag met je mee om iets passends te verzinnen voor elke gelegenheid. Hieronder een greep uit onze workshops.

Je uitzet bij elkaar schilderen: vrijgezellenfeestje

Hebben jullie alles al? Strijkijzer, plantenspuit, theedoek, bestek, stofzuiger etc. Aan de hand van allerlei voorwerpen gaan we schilderen. Uitleg over compositie, hoe begin je, schildertechnieken en kleuren mengen komen aan bod. Iedereen schildert een voorwerp, na afloop wordt alles samengevoegd en ontstaat er een geheel. Wij begeleiden jullie zodat iedereen tevreden is met wat hij/zij heeft gemaakt

De trouwlocatie aankleden: vrijgezellenfeestje

Het samen maken van kleine kunstwerkjes voor de aankleding van de trouw of feestlocatie is een bijzondere ervaring en geeft de locatie een persoonlijke sfeer. Met verschillende materialen, zoals klei, stof, plastic, hout kan worden gewerkt. De trouwdag is nu al verzekerd van een prachtige dag.