Iedereen kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld: vrijgezellenfeestjes, vriendendagen, familiefeestjes etc. Wat is er leuker dan samen op een fijne dag bezig te zijn met elkaar?! Veel is mogelijk op creatief gebied en het werken met verschillende materialen. We denken graag met je mee om iets passends te verzinnen voor elke gelegenheid. Lees verder voor een greep uit onze workshops.

 

Je uitzet bij elkaar schilderen: vrijgezellenfeestje

Hebben jullie alles al? Strijkijzer, plantenspuit, theedoek, bestek, stofzuiger etc. Aan de hand van allerlei voorwerpen gaan we schilderen. Uitleg over compositie, hoe begin je, schildertechnieken en kleuren mengen komen aan bod. Iedereen schildert een voorwerp, na afloop wordt alles samengevoegd en ontstaat er een geheel. Wij begeleiden jullie zodat iedereen tevreden is met wat hij/zij heeft gemaakt.

 

De trouwlocatie aankleden: vrijgezellenfeestje

Het samen maken van kleine kunstwerkjes voor de aankleding van de trouw of feestlocatie is een bijzondere ervaring en geeft de locatie een persoonlijke sfeer. Met verschillende materialen, zoals klei, stof, plastic, hout kan worden gewerkt. De trouwdag is nu al verzekerd van een prachtige dag. 

 

Vriendinnen of familiedag

Samen iets maken en naar iets toe werken onder het genot van een hapje en een drankje is bij ons op het atelier of op lokatie mogelijk. Veel is mogelijk. Denk aan een gezamenlijk schilderij, een herinneringenboek, een humorvolle poster, ouder & kind creaties, kinderfeestje etc.

Eerste hulp bij huwelijksperikelen: vrijgezellenfeest, verjaardag, pensionering

Het huwelijk gaat ook over elkaar bijstaan in voor- en tegenspoed. Met humor, plezier en wijze raad gaan we een Eerste Hulp Kit maken waarin serieuze en ludieke tips vormgegeven worden. Bijvoorbeeld hoe om te gaan met ruzies, het huishouden, het liefdesleven etc. Inspirerende voorbeelden worden aangeleverd, die naar wens ingevuld en aangepast kunnen worden. Een workshop verzekerd van humor en mooie persoonlijke gesprekken! Naar wens kan er ook een verrukkelijke high tea geregeld worden. Natuurlijk kan er ook een Eerste Hulp Kit gemaakt worden voor andere gelegenheden, denk aan een verjaardag of een pensionering.